BIBLIOTEQUES AMB DO

BIBLIOTEQUES AMB DO

El 2018 té lloc la sisena edició de ‘Biblioteques amb DO’, el projecte que porta la cultura del vi a les biblioteques públiques de Catalunya, amb el qual es vol subratllar l’arrelament de cada servei bibliotecari amb l’entorn al qual s’adreça i pertany. De la mateixa manera que els vins, cada biblioteca és diferent perquè el territori és divers, i els serveis bibliotecaris reflecteixen la cultura que els envolta i s’hi adapten per oferir prestacions a mida i de qualitat.

A les comarques lleidatanes 'Biblioteques amb DO' passarà durant el febrer, que és el mes dedicat a la DO Costers del Segre. Amb la nova incorporació de la biblioteca de Linyola, en aquesta ocasió hi participaran 9 biblioteques de Lleida, que ens proposaran un seguit d’activitats, actuacions i recursos informatius amb el món del vi com a tema:

“Biblioteques amb DO” és una iniciativa del Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya que és possible gràcies a la implicació d’agents diversos, entre ells INCAVI, consells reguladors de les DO, la Institució de les Lletres Catalanes, cellers, restaurants, agricultors, enòlegs, agents de turisme, i d'altres.