Resultats Concurs Mundial de Brussel.les

Resultats Concurs Mundial de Brussel.les

La XXIV edició del Concurs Mundial de Brussel·les celebrat els dies 5 a 7 de maig de 2017 a Valladolid atorga 3 medalles als vins de Bodegas Costers del Sió i reconeix Vi Blanc Revelació Internacional 2017 el vi Raimat 100 del Celler Raimat.

Vi Blanc Revelació 2017 i Gran Medalla d'Or:
Raimat 100 del celler Raimat

Medalla d’Or:
Celistia Aire 2014 i Siós Cau del Gat 2014 de Bodegas Costers del Sió.

Medalla d’argent:
Siós Les Creus 2014 de Bodegas Costers del Sió.

Els premis Revelació s’han atorgat als vins amb majors puntuacions en les diferents categories. Raimat 100, és un vi elaborat amb les varietats Chardonnay i Xarel·lo d’edició limitada que commemora el centenari del celler

El jurat format per 320 membres de més de 54 nacionalitats diferents van tastar durant tres dies 9.080 mostres procedents d'un centenar de països. El Concurs va ser creat per Louis Havaux, president de la Federació Internacional de Periodistes del sector del vi al 1994. Des de la seva creació cada any reuneix a professionals del vi procedents de tot el món. En 2006 el Concurs Mundial decideix afirmar el seu caràcter internacional fent escala fora de les seves fronteres. Després de Lisboa, Bordeus, Valencia, Palerm, Portugal, Itàlia i Bulgària ara ha estat Valladolid.

Els resultats del concurs es van donar a conèixer el passat 16 de maig a través de la web www.concoursmondial.com