Nou premis Vinari per a cinc vins de la DO Costers del Segre

Nou premis Vinari per a cinc vins de la DO Costers del Segre

El passat divendres 10 d'octubre va tenir lloc la gala d’entrega dels premis VINARI 2014 a l’Auditori de Vilafranca del Penedès, on van estar presents els cellers de la DO Costers del Segre Costers del Sió, Mas Blanch i Jové, Clos Pons i Raimat per recollir els seus premis.
Dels 14 vins de la DO Costers del Segre finalistes han estat guardonats 5 vins elaborats per aquests cellers. La DO Costers del Segre es va situar en segon lloc desprès de la DO Plà de Bages en assolir un percentatge més alt de vins classificats per al tast final dels Premis Vinari 2014, amb una ràtio del 37%.
La finalitat d’aquests premis és donar suport als elaboradors i viticultors catalans per tal de prestigiar la seva feina i ajudar-los en la seva promoció nacional e internacional. En aquesta segona edició s’ han entregat un total de 127 mencions "Vinari" distribuïdes en les següents categories: Or, Argent, Bronze, Ecològica i Denominació d’ Origen.
La gala que va ser retransmesa en directe a través de la Xarxa de televisions locals, va comptar amb la presència més de 300 persones.
Llista de premiats de la DO Costers del Segre:
- Vinari d’Or especial per Alto Siós 2010 de Costers del Sió
- Vinari d’Argent especial per Castell de Raimat Chardonnay 2013 de Raimat
- Vinari de Bronze especial per Clos Pons 810 2010 de Pons Tradició
- Millor negre de Guarda per Clos Pons 810 2010 de Pons Tradició
- Vinari d’Argent al millor negre de Guarda per Alto Siós 2010 de Bodegas Costers del Sió.
- Vinari de Bronze al millor blanc jove per Castell de Raimat Chardonnay 2013 de celler Raimat
- Vinari de Bronze al millor blanc de pas per fusta per Sisquella 2013 de Pons Tradició
- Vinari de Bronze al millor negre de guarda per Clos Pons 810 2010 de Pons Tradició i per Saó Expressiu 2008 del celler Mas Blanch i Jové.