Dinou restaurants ofereixen una carta específica de vins Vall del Corb - DO Costers del Segre

Dinou restaurants ofereixen una carta específica de vins Vall del Corb - DO Costers del Segre

Vins del Riu Corb, l’associació que uneix tots els cellers de la vall del riu Corb, ha impulsat una nova iniciativa per a promocionar els vins que elaboren així com la gastronomia i el patrimoni del territori de la vall juntament amb els restaurants de la seva zona d’influència. L’acció ha fet el tret de sortida aquest dilluns amb la signatura d’un conveni de col·laboració entre cellers i restaurants i el lliurament d’unes cartes específiques de Vins del Riu Corb perquè els clients dels restaurants puguin identificar i elegir els vins elaborats en aquesta subzona de la DO Costers del Segre. L’acte, amb la presència dels nou cellers i dels dinou restaurants, ha tingut lloc al Palau dels Marquesos de la Floresta de Tàrrega.

El conveni de col·laboració estableix que cada restaurant oferirà una carta específica de Vins del Riu Corb, així com que els restaurants, progressivament, aniran augmentant la seva oferta de vins del Riu Corb per a disposar de vins de tots els cellers i que donaran informació dels cellers i dels vins als seus clients. De la seva banda, els cellers es comprometen a publicitar els restaurants en tots aquells suports de difusió que utilitzin, des de díptics a webs, a recomanar els restaurants als seus visitants i a oferir tastos i maridatges amb els establiments adherits que ho sol·licitin. L’acord signat té una vigència d’un any.

Cada restaurant presentarà, a partir d’aquest dilluns, la carta específica dels vins i escumosos de Vins del Riu Corb juntament amb la carta dels plats i la de begudes habituals. La carta s’ha adaptat a l’oferta de cada restaurant i conté informació de les propietats dels vins i escumosos que ofereix. També és previst que els restaurants puguin tenir un identificatiu exterior perquè els seus clients sàpiguen que disposen de la carta específica.