FIRA SANT BARTOMEU D'ARTESA DE SEGRE

FIRA SANT BARTOMEU D'ARTESA DE SEGRE

Degustacions de vins de la Denominació d’Origen Costers del Segre a la Fira de Sant Bartomeu

En el si dels actes de la 572a edició de la Fira de Sant Bartomeu s’ha consolidat, com un element de referència, les degustacions de productes de la terra: la coca de recapte, els embotits, el meló i, per remullar-ho tot, evidentment els vins de la Denominació d’Origen Costers del Segre.

En total s’arriba a les més de 5.000 degustacions, amb el volum més important concentrat durant el multitudinari sopar de germanor de dissabte, tot i que els visitants poden realitzar degustacions al llarg dels dos dies de la fira, dissabte 22 i diumenge 23, en horari de 10 del matí a 12 del vespre a la planta baixa de l’edifici del Cubbtural, al costat de l’estand d’informació d'Artesa de Segre.

Amb els caldos que envien els cellers col•laboradors, es realitza una mostra/exposició on hi són representats tots els vins que els visitants de la fira poden degustar.

Els cellers participants en aquesta edició han estat: Agropecuària Les Pletes, Bodegas Vila Corona, Cal Cabo, Casa Patau, Castell del Remei, Celler del Montsec, Cérvoles Celler, Pons Tradició, Raimat, Mas Ramoneda, Rubió de Sòls, Tomàs Cusiné, Vall de Baldomar, Vinya els Vilars i Vinya l’Hereu.