Costers del Segre guanya onze medalles als Decanter

Costers del Segre guanya onze medalles als Decanter

Dos guardons de plata i nou de bronze pels cellers Costers del Sió, Mas Blanch i Jové, Purgatori i Raimat

Onze vins de la Denominació d’Origen Costers del Segre dels cellers Costers del Sió, Mas Blanch i Jové, Purgatori i Raimat han estat reconeguts pels prestigiosos premis Decanter World Wine Awards 2021 (DWWA) amb dues medalles de plata i altres nou de bronze.

Els vins negres Alto Siós 2017 i Petit Comitè 2018 del celler Costers del Sió de Balaguer (Subzona Artesa de la DO Costers del Segre), amb 91 i 90 punts respectivament, han estat guardonats amb dues medalles de plata. Els vins negres Siós Cau del Gat 2018, Celistia 2018, Bosc Silvestre 2018, La Boscana 2020 i Bosc de Carlac 2020, han estat les altres referències d'aquest celler de la Noguera guardonades amb medalla de bronze i puntuacions entre el 87 i 89 punts.

El vi negre Purgatori 2017 de Família Torres a Juneda (Subzona Garrigues de la DO Costers del Segre), amb una puntuació de 88 punts, ha obtingut una altra medalla de bronze. Així com el vi negre Troballa 2019 de Mas Blanch i Jové de la Pobla de Cérvoles (Subzona Garrigues de la DO Costers del Segre), i el vi blanc Castell Chardonnay 2020 de Raimat (Subzona Raimat de la DO Costers del Segre) també han obtingut dues medalles de bronze amb 87 punts.

Els premis DWWA han celebrat aquest 2021 la seva 18a edició, i està considerat un dels concursos de vins més important i prestigiós del món. Els organitzadors d’aquests premis asseguren que "la seva reputació internacional es deu al seu rigorós procés d'avaluació, amb un jurat compost pels millors tastadors a nivell internacional".