TAST DE VINS DO COSTERS DEL SEGRE AL MERCAT SANTA CATERINA

TAST DE VINS DO COSTERS DEL SEGRE AL MERCAT SANTA CATERINA

El passat divendres dia 3 de juny, la DO Costers del Segre va participar en la 4a edició de “Mercats amb DO” amb un tast maridatge.

Una trentena de persones van poder gaudir durant dos hores, d’un tast dirigit per Olga Codina, secretària tècnica de la DO, que va explicar les característiques de la DO Costers del Segre i dels seus vins.

Al tast es van poder degustar els vins de 6 subzones diferents: Ànima blanc de Raimat , Cristiari blanc de Vall de Baldomar, Ónra blanc de Lagravera, Turritela rosat d’El Vinyer, Naltres de l’Olivera i Vilosell de Tomàs Cusiné. Cada vi maridava un plat elaborat amb productes del mercat.

Mercats amb DO és una iniciativa de l’associació Enjoy Wine Barcelona que es realitza conjuntament amb l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona (IMMB), l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI) amb el suport de totes les Denominacions d’Origen Catalanes, l’Institut del Cava, la Confraria del Cava de Sant Sadurní, les associacions de comerciants de mercats i el Club de Cultura Tr3sc.

Aquesta acció apropa les denominacions d’origen al consumidor final i permet donar a conèixer els vins de qualitat que s’elaboren als diferents territoris.