Costers del Segre renova la seva imatge

Costers del Segre renova la seva imatge

La nova imatge simbolitza la riquesa de la diversitat d’un territori en el que conviuen vins de 7 paisatges diferents, amb un origen comú: sòls pobres i un clima continental amb influència mediterrània.

El 80% de la producció de la regió forma part d’un programa pioner a Espanya que vetlla per un cultiu sostenible de la vinya i unes bones pràctiques en l’àmbit social, mediambiental i econòmic.
Lleida.

Lleida, maig 2018.- La Denominació d’Origen Costers del Segre ha presentat la seva imatge, renovada després de 18 anys, a l’Aula Magna de l’Institut d’Estudis llerdencs. Xavier Farré, President de la DO Costers del Segre ha exposat els motius i el procés de la renovació fomentada en que la imatge de Costers del Segre havia quedat desfasada i la nova simbolitza la riquesa de la diversitat d’un territori en el que conviuen vins de 7 paisatges diferents, amb un origen comú: sòls pobres i un clima continental amb influència mediterrània.

El logotip antic implementat a l’any 2000 no representava l’essència de modernitat i innovació que caracteritza la DO ni l’estil dels seus vins amb la barrica. Cada vegada es fa menys ús de la tècnica de la fusta i és massa genèric en el món del vi; no aportava cap valor a la DO.

A més, el territori espanyol amb més compromís amb la sostenibilitat representa ara, en el seu logotip, aquest valor diferencial que tant l’identifica amb el color verd. El 80% de la producció de la regió ja forma part d’un programa pioner a Espanya que vetlla per un cultiu sostenible de la vinya i unes bones pràctiques en l’àmbit social, mediambiental i econòmic.

Pau Llop, dissenyador de l’estudi 131.gd, ha aprofundit en els aspectes més tècnics del nou disseny amb una subtilesa que es percep actual i elegant i és més susceptible a connectar amb el consumidor.

DO Costers Del Segre
La DO Costers del Segre ocupa 7 terroirs de les terres de Lleida i té una superfície de 4.000 hectàrees de vinya i 37 cellers. Comprèn la part central de la conca del riu Segre entre el Pirineu i la serra de Prades. El seu clima és continental, amb influència mediterrània.

Amb la col.laboració del: Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural: Europa inverteix a les zones rurals.