V MOSTRA DE VINS I CAVES DE PROXIMITAT D'AGRAMUNT

V MOSTRA DE VINS I CAVES DE PROXIMITAT D'AGRAMUNT

El proper disabte 27 de maig tindrà lloc a Agramunt la cinquena edició de la mostra enològica i gastronòmica DVins, Mostra de vins i caves de proximitat. Un certamen destinat a la promoció dels vins de proximitat i la gastronomia de qualitat.

La mostra d’ enguany inclou la presència de més d’una trentena d’estands on el públic assistent podrà degustar els vins de 20 cellers de la DO Costers del Segre així com els productes gastronòmics de qualitat de l’Urgell.

PROGRAMA

- A les 11.00 h, III Ruta turística i cultural (d’enoturisme) pel centre d’Agramunt amb tast de vi i degustacions de productes locals.

- Inscripcions a l’Oficina de Turisme. Preu: 10 € (places limitades)

- A partir de les 5 de la tarda, obertura de la V Mostra de Vins i Caves de proximitat al Passeig del Sió – Pont Romànic.

- A les 17:30h, activitats infantils i l’inflable gegant per “Reciclar Saltant!“

- Al llarg de la tarda, folk itinerant i música en directe amb La Catxibanda.

- Durant la tarda podràs degustar les més de 120 referències de vins, caves i escumosos de la D.O. Costers del Segre, dels cellers convidats de la D.O. Cava i de la D.O. Montsant, així com, gastronomia de les nostres contrades.

- Tot seguit, 43è Campionat de colles sardanistes de la Terra Ferma.

- A les 23h, actuació musical amb el grup Ball The Raska i Bon Vi i fi de festa.

Amb la participació dels cellers de la DO Costers del Segre: Boldú Viticultors, Cal Cabo Celler, Carviresa, Celler Analec, Celler Cercavins, Celler del Montsec, Celler Petit Duran, Comalats, Costers del Sió, Lagravera, Mas Blanch i Jové, Mas de Mora, Mas Garcia i Muret, Matallonga, Rubió de Sòls, Tomàs Cusiné, Vall de Baldomar, Vila Corona, Vinya els Vilars i Vinya l'Hereu.