Els vins de la DO Costers del Segre presents al Concurs del Millor Sommelier de Catalunya 2018

Els vins de la DO Costers del Segre presents al Concurs del Millor Sommelier de Catalunya 2018

DO Costers del Segre va organitzar una Mostra de Vins de Lleida als jardins del restaurant La Boscana, en el marc del Concurs del Millor Sommelier de Catalunya 2018.

El menú degustació elaborat pel xef Joel Castanyé, fou maridat amb vins “experimentals i de petites produccions” de la DO Costers del Segre.

Bellvís, 25 de Juny de 2018.

En el marc del Concurs del Millor Sommelier de Catalunya 2018, la DO Costers del Segre va organitzar una Mostra de Vins de Lleida als jardins del restaurant La Boscana de Bellvís.

En total, varen assistir 22 cellers pertanyents a la Denominació d’Origen Costers del Segre, que van donar a degustar els seus excel·lents vins a més de 100 persones entre les que es trobaven sommeliers, periodistes, autoritats i prescriptors del món del vi.

Seguidament tingué lloc el sopar elaborat pel xef Joel Castanyé del Restaurant La Boscana, que compta amb una estrella Michelin, on cadascun dels plats del menú degustació foren maridats amb vins experimentals o de petites produccions de la Denominació d’Origen lleidatana.

Ferran Vila, del restaurant La Banyeta de Banyoles es el millor sommelier de Catalunya 2018. El títol el va concedir l’Associació Catalana de Sommeliers després que els 14 aspirants demostressin durant tot el dia les seves habilitats en diferents proves, com un examen escrit, decantació, tast i idiomes.