LA PRODUCCIÓ INTEGRADA EN VINYA

LA PRODUCCIÓ INTEGRADA EN VINYA

El proper dia 18 de març tindrà lloc a Verdú (Lleida) una jornada tècnica sobre la producció integrada en vinya, que començarà amb la presentació del Il·lm. Sr. Josep Riera Canyelles, alcalde de l’Ajuntament de Verdú i del Sr. Jaume Fabà Capdevila, director dels Serveis Territorials del DAAM a Lleida.

Comptarem amb la participació del Sr. Francesc Miret Benet, coordinador de Producció Integrada que ens parlarà de "La producció integrada: fonament, definició, objectius, normativa, organització i funcionament"; la Sra. Carme Domingo Gustems, Assessorament i desenvolupament vitícola de l’INCAVI que ho farà sobre la "Producció integrada en vinya i en elaboració de vins. Normes tècniques específiques i quadern d’explotació" i del Sr. Josep Serra Pla, enòleg i propietari del Celler la Vinyeta que parlarà de "La producció integrada, necessitat o consciència?"
El Sr. Xavier Farré Fernández-Urrutia, president del CRDO Costers del Segre serà l'encarregat de tancar la jornada.

La jornada està organitzada pel Departament d' Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, amb la col.laboració de l' INCAVI, Producció Integrada, l'Ajuntament de Verdú i la DO Costers del Segre. L’objectiu d’aquesta jornada és aprofundir en els coneixements sobre la producció integrada en vinya tant a nivell teòric com a nivell pràctic, amb la participació d’experts.

La jornada és gratuïta però cal inscriure's prèviament.

Més informació:http://www.ruralcat.net/c/document_library/get_file?uuid=61fdd6f2-9498-4...