Entrega de Premis Funde 2015

Entrega de Premis Funde 2015

Judit Sogas del celler Rubió de Sòls premiada en la categoria Millor Empresària Agroalimentària.

La Seu Vella de Lleida va acollir divendres 20 de novembre, la desena edició de l'entrega de Premis Funde 2015 que organitza l'Associació d'Empresàries, Directives i Professionals presidida per Laura Sánchez. Aquesta organització sense ànim de lucre reconeix amb aquests premis, la tasca de les dones empresàries, professionals i directives pel seu esforç diari.

La Gala presidida per l' Il·lm. Sr. Àngel Ros alcalde de Lleida, es va celebrar a la nau central de la Seu Vella i va ser amenitzada pel cor de Gospel Ekke. L'acte va cloure amb un sopar còctel a la Sala de La Canonja on van assistir prop de 400 persones.

En total es van entregar 11 premis en les categories Igualtat d'Oportunidats en l' àmbit laboral Natur Grup, Planificació, adaptació, estrategia, innovació i exportació: Sorigué, Millor Empresaria Agroalimentaria Judit Sogas Sánchez (enologia,Celler Rubió de Sòls), Millor Empresaria de Comerç i/o Restauració Pilar Marqués, Directiva de l'any Elvira Durand, En la comunicadora Nuria Vilanova, Millor deportista Eva Ledesma, Activitat artística o cultura MAMAPOP, Emprenedora jove:Davinia Camino Subirà, Estudiant més brillant de la UDL Rodica Loana Bochileanu i en la tasca científica d'investigació Conxita Solans.