GIROVÍ 2017 PREMIA 4 VINS DO COSTERS DEL SEGRE

GIROVÍ 2017 PREMIA 4 VINS DO COSTERS DEL SEGRE

El passat dissabte dia 1 d'abril, a l'Hotel Carlemany de Girona situat a la plaça Miquel Santaló, tingué lloc el XXII Concurs de Vins i Caves de Catalunya - GIROVI'17, amb la participació de més de 200 mostres de totes les DO catalanes.

Els vins de la DO Costers del Segre han estat reconeguts amb 1 medalla d’Or i 3 de Bronze. La medalla d’Or ha estat per Solsxarel 2015 del celler Rubió de Sòls, i les medalles de Bronze per La Romiguera 2012 de Celler Analec, Deliris 2012 i Symer 365 2015 del Celler del Montsec.

El jurat que estava format per 210 tastadors experts, enòlegs, sommeliers, professors i alumnes i ex alumnes de l’Escola d’Hostaleria de Girona i l’Escola Tastavins del Gironès, elaboradors, comerciants i restauradors van determinar els vins i caves guardonats en les diferents categories.

En total s’ han premiat 82 mostres i s’ han repartit 30 medalles d’or, 28 d’ argent i 24 de bronze.
El concurs està organitzat per l’Escola de Tastavins del Gironès homologat per Mestres Tastavins i Cellerers de Catalunya, amb la col•laboració de l’ Institut Català del Suro i RETECORK i el recolzament de l’Associació Catalana de Sommeliers.