II MOSTRA DE VINS I CAVES DE PROXIMITAT

II MOSTRA DE VINS I CAVES DE PROXIMITAT

El proper dissabte dia 31 de maig de 2014 tindrà lloc a Agramunt, la 2ª edició de la Mostra de Vins i Caves de Proximitat.

D Vins, la Mostra de Vins i Caves de Proximitat va néixer el 2013 a Agramunt amb la voluntat de posar a l’abast del públic les degustacions de productes vitivinícoles de la DO Costers del Segre.
En aquesta edició hi haurà una vintena d’expositors de cellers i una desena d’estands de productes gastronòmics locals que podran interactuar amb el consumidor al Passeig del Sió – marc natural emblemàtic de la Vila – on el Pont Romànic, ofereix un espai acollidor que, com en un gran celler-aparador natural, oferirà els seus vins i caves a un públic encuriosit i disposat a descobrir els productes que en aquest moment s’elaboren a les nostres comarques.

Els visitants de la Mostra podran degustar els vins de 16 cellers de la DO Costers del Segre: Analec, Bregolat, Cal Cabo Celler, Casa Patau, Celler Cercavins, Celler del Montsec, Celler Matallonga, Celler Petit Duran, Costers del Sió, Lagravera, La Planeta Comalats, Mas Blanch i Jové, Mas de Mora, Rubió de Sòls, Vinya l'Hereu i Vinya els Vilars.

La Mostra que començarà a les 17h comptarà amb activitats dirigides a tots els públics: tasts, animació infantil i actuacions musicals que s'allargaran fins a la mitjanit.

Per a més informació consulteu www.dvins.cat