EL CONCURS GRENACHES DU MONDE 2018 PREMIA 6 VINS COSTERS DEL SEGRE

EL CONCURS GRENACHES DU MONDE 2018 PREMIA 6 VINS COSTERS DEL SEGRE

Els vins de la DO Costers del Segre han estat reconeguts amb 4 medalles d’Or i 2 de plata en la darrera edició del concurs celebrada a la Terra Alta.

 

La 6ª edició del concurs Grenaches du Monde, celebrada el passat 14 d’abril a Gandesa, ha guardonat tres cellers de la DO Costers del Segre: Bodegas Costers del Sió, L’ Olivera i Joan Boldú.

Medalles d’Or:

Finca Siós 2015 i Siós Cau del Gat 2015 de Bodegas Costers del Sió (Balaguer) en la Categoria Vins d’assemblage.

Rasim vimadur 2015 de L’Olivera (Vallbona de les Monges) en la Categoria monovarietal.

Ventallola 2016 de Joan Boldú (Verdú) en la Categoria monovarietal.

Medalles de plata:

Bosc Silvestre 2015 i Celistia Aire 2015 de Bodegas Costers del Sió (Balaguer) en la Categoria vins d’assemblage.

El certamen està organitzat pel Consell Interprofessional dels Vins del Rosselló amb l'objectiu de prestigiar la garnatxa en la llista de les varietats internacionals, i està obert a totes les categories de vins (tranquils, fortificats, escumosos, vins dolços naturals, vins de licor, etc.).

En aquesta edició han participat prop de 800 vins procedents de Espanya, França, Itàlia, Sud-àfrica, Austràlia, Macedònia, Canadà, Líban, Grècia, etc…) i un centenar de tastadors professionals de més de 60 països han estat els encarregats d'escollir els premiats. En total s’han atorgat 259 medalles: 148 Medalles d’Or i 111 Medalles d’Argent.

Un cop més, el prestigi vitícola i enològic de la DO Costers del Segre es veu reforçat amb aquestes 6 noves medalles que premien l’alta qualitat dels seus vins.