Mostra de vins de la DO Costers del Segre a la Fira del Meló

Mostra de vins de la DO Costers del Segre a la Fira del Meló

Els dies 23 i 24 d’agost de 2014 tindrà lloc la Fira de Sant Bartomeu, popularment coneguda com a Fira del Meló a Artesa de Segre (Lleida).

Durant tot el cap de setmana hi ha programats diferents tasts de vins conduïts per enòlegs de cellers de la zona, així com la celebració de la 22a edició de la Mostra de Vins de la DO Costers del Segre on els visitants podran degustar els vins dels cellers Agropecuària Les Pletes, Bodegas Vila Corona, Cal Cabo Celler, Casa Patau, Castell del Remei, Celler Cercavins, Cérvoles Celler, L’Olivera, Mas Ramoneda, Pons Tradició, Rubió de Sòls, Tomàs Cusiné, Vall de Baldomar, Vinya els Vilars i Vinya l’Hereu.

En aquesta festa s’ha consolidat com un element de referència, les degustacions de productes de la terra: la coca de recapte, el meló, el formatge, els embotits i el vi de la Denominació d’Origen Costers del Segre. En total s’arriba a les gairebé 6.000 degustacions, amb el volum més important concentrat durant el multitudinari sopar de germanor de dissabte.

Enguany es commemora el 571è aniversari de la concesió del privilegi de fer fires i mercats, en el poble d' Artesa de Segre, atorgat pel rei Alfons el Magnànim, per mitjà d' un Reial Decret, el 1443.