TAST DOP PERA DE LLEIDA I VINS DO COSTERS DEL SEGRE EN PRODUCCIÓ INTEGRADA

TAST DOP PERA DE LLEIDA I VINS DO COSTERS DEL SEGRE EN PRODUCCIÓ INTEGRADA

Els dies 6, 7, 13 i 14 de setembre en la sala Sunka Lleida de Plusfresc tindran lloc 4 tastos de pera i vi amb denominació d’origen en Producció Integrada. 

En cada tast es podrà degustar un vi negre i un vi blanc maridats amb tres varietats diferents de pera i s'explicaran les qualitats organolèptiques de la DO i les característiques de la producció integrada.

Les places són limitades i per participar en qualsevol dels tastos programats, només cal reservar plaça trucant a la Sala Sunka Lleida.  Els assistents  rebran un obsequi gentilesa de la DOP Pera de Lleida, DO Costers del Segre i Producció Integrada.

L’activitat és una acció de promoció conjunta amb la DOP Pera de Lleida, DO Costers del Segre i el Consell Català de la Producció Integrada per tal de promocionar els valors d’aquests productes del territori català, on el seu sistema de producció està certificat i alhora té la garantia d’una DOP.

Amb la col.laboració del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya i el Fons Europeu agrícola de desenvolupament rural: Europa inverteix en les zones rurals.