Medalla d'Argent per Raimat en les Vinalies Internationales 2014 de Paris

Medalla d'Argent per Raimat en les Vinalies Internationales 2014 de Paris

La darrera edició del concurs internacional de vins Vinalies Internationales de Paris, ha atorgat una medalla d’argent per al vi Castell de Raimat Chardonnay 2013.

Vinalies Internationales celebrat de l’ 1 al 5 de març de 2014 a Paris (França), és un concurs organitzat per la Union des Œnologues de France amb el reconeixement del certificat ISO 9001 versió 2008, que confirma el vincle de confiança i de respecte que uneix les Vinalies Internationales amb els viticultors des de fa 17 anys.
El jurat format per 7 professionals (2 francesos i 5 internacionals, tal i com dicta el reglament) va tastar a cegues prop de 3500 mostres procedents de totes les regions del món. En total s’ han repartit 1050 medalles repartides en 7 categories: 301 d’Or i 749 d’argent.

CASTELL DE RAIMAT CHARDONNAY 2013 és un vi elaborat per celler RAIMAT del grup Codorniu situat a Raimat (Lleida).
Nota de tast:
100% Chardonnay
Brillant i transparent amb llàgrima densa, de color groc pàl·lid amb reflexos verdosos.Aromes intensos a préssec, albercoc, fruites tropicals, llimona i llima. Així com també tocs dolços de meló madur.
En boca, trobem els mateixos sabors que en nas però posteriorment surt la nectarina i la poma verda. És llarg i el seu pas en boca produeix una sensació de frescor.