Promoció de les DO Costers del Segre i DOP Les Garrigues en l'autocar Vielha-Barcelona

Promoció de les DO Costers del Segre i DOP Les Garrigues en l'autocar Vielha-Barcelona

Aquesta acció pel territori s’afegeix a l’autobús urbà que des de fa 3 anys circula per la capital del Segrià

Un autocar de la companyia Alsa-Alsina Graells recorrerà diferents indrets de la geografia catalana dins la ruta Vielha-Lleida a Barcelona promocionant el vi i l’oli de qualitat certificada a les Terres de Lleida. D’aquesta manera la DO Costers del Segre i la DOP Les Garrigues sumen esforços novament per promocionar el seu vi i oli amb Denominació d’Origen; una acció que se suma a la campanya de publicitat mitjançant el servei de bus urbà de Lleida que es va iniciar fa tres anys.

Així doncs, es tracta d’una acció doble que, d’una banda tindrà un autocar de ruta que durant sis mesos (fins al juny del 2022) passarà per les poblacions de Vielha, Vilaller, Pont de Suert, Areny, Pont de Montanyana, Tolva, Alcampel, Tamarite de Litera, Albelda, Alguaire, Rosselló, Torrefarrera, Lleida i Mollerussa. Per l’altra, a la ciutat de Lleida hi haurà un altre autobus, concretament de la línia 6, que farà un ampli recorregut per la capital lleidatana amb la mateixa promoció. Aquest bus inicia el seu trajecte al Mercat de la Bordeta i segueix pel Museu de l’Aigua, Pont de la Universitat, Estació d’Autobusos, Plaça Catalunya, Ricard Vinyes, zona universitària, hospitals, Vila de Montcada, Rovira Roure, Estudis Generals, Miquel Batllori, Av. d’Artesa i IES Maria Rúbies.

La campanya es va iniciar el 21 de desembre i incideix en l’aliança de dos sectors importants de la indústria agroalimentària lleidatana com són el vi i l’oli amb certificació d’origen i qualitat, amb l’objectiu precisament de potenciar-ne el consum, ajudant així a l’economia local. A més, l’acció vol fomentar el consum de productes locals amb DO, donant així suport al desenvolupament sostenible i als negocis de les Terres de Lleida, la qual cosa beneficia el territori. Alhora, es contribueix a preservar el medi ambient i es fomenta el consum responsable.

Descarrega el document Informe de Verema 2021