Challenge International du Vin premia 4 vins de la DO Costers del Segre

Challenge International du Vin premia 4 vins de la DO Costers del Segre

La 38ª edició del concurs Challenge International du vin celebrat a la localitat de Bourg (França) els passats dies 4 i 5 d’abril de 2014, ha premiat amb 3 Medalles d’Or i 1 de Bronze els vins de la DO Costers del Segre, 2 més respecte l’any passat.
Bodegas Costers del Sió ha estat guardonada amb 2 medalles d’ Or pels vins ALTO SIÓS 2010 i CELISTIA ESTRELLAS 2010, mentre’s que Cérvoles Celler ha aconseguit 1 medalla d’ Or per al vi Estrats 2006 i una de Bronze per al Cérvoles Blanc 2012.

El jurat format per tastadors experts i aficionats (enòlegs, viticultors, sommeliers,..) va tastar més de 5.000 mostres procedents de 38 països. En total s’han premiat 1.272 vins: 347 Medalles d’Or, 402 Medalles d’Argent i 523 Medalles de Bronze.

Aquest concurs amb més de trenta-set anys d’existència es considera un dels més prestigiosos per ser la major competició internacional que té lloc a França així com per la rigorositat en l’ avaluació de mostres que acumula el certamen. La organització està a càrrec del CDV (Concours des Vins) una associació de viticultors i el concurs reconegut per la UE es regeix per les normes de l’estricte “Codi Internacional de Pràctiques Enològiques de la Vinya i del Vi”.