Mostra de vins i Caves de Proximitat d'Agramunt 2016

Mostra de vins i Caves de Proximitat d'Agramunt 2016

El proper dia 28 de maig de 2016 tindrà lloc a Agramunt la 4a Edició de la Mostra de vins i caves de proximitat.

D Vins, la Mostra de Vins i Caves de Proximitat va néixer el 2013 a Agramunt amb la voluntat de posar a l’abast del públic les degustacions de productes vitivinícoles de la DO Costers del Segre.

En aquesta quarta edició comptarem amb una trentena d’expositors al Passeig del Sió – marc natural emblemàtic de la Vila – on el Pont Romànic, ens ofereix un espai acollidor que, com en un gran celler aparador natural, oferirà els seus vins i caves a un públic encuriosit i disposat a descobrir els productes que en aquest moment s’elaboren a les nostres comarques.

La idea d’organitzar D Vins va respondre al repte i al dinamisme del sector vitivinícola de les comarques lleidatanes de donar a conèixer els vins en un ambient diferent i buscant la proximitat al consumidor.

La Mostra comptarà amb una vintena d’expositors de cellers i elaboradors de vi amb la voluntat d´oferir un producte de casa nostra i interactuar amb el consumidor. Els visitants de la Mostra podran degustar els vins dels cellers de la DO Costers del Segre: Analec, Bregolat, Cal Cabo, Casa Patau, Celler del Montsec, Cercavins, Comalats, Costers del Sió, Lagravera, Mas Blanch i Jové, Mas Garcia Muret, Mas de Mora, Matallonga, Petit Duran, Rubió de Sòls, Vall de Baldomar, Vinya l' Hereu, Vinya els Vilars i Vila Corona.

També hi participaran un grup d’estands on es podran fer degustacions de productes gastronòmics locals que acompanyaran quasibé el centenar de vins presents a la Mostra.

Consulteu programa: www.dvins.cat