33a MOSTRA DE VINS I CAVES DE CATALUNYA

33a MOSTRA DE VINS I CAVES DE CATALUNYA

Del 21 al 24 de setembre, tindrà lloc a Barcelona, la 33a. Mostra de Vins i Caves de Catalunya, en el marc de les festes de la Mercè 2013.

El certamen d’enguany ha apostat per un concurs de fotografia a la xarxa Instragram que ha comptat amb més de 500 participants. L’altra novetat serà la presència de l’Agència Catalana de Turisme, que participa per primera vegada a la Mostra amb un espai destacat on promocionarà entre el públic l’oferta d’enoturisme a Catalunya.

La DO Costers del Segre estarà representada pels cellers CASTELL DEL REMEI, CÈRVOLES CELLER, CLOS PONS i MAS BLANCH I JOVÉ.

Per segon any consecutiu, la Mostra s'ubicarà al Passeig de Lluís Companys (Arc de Triomf) amb la presència de 64 cellers representant les 12 Denominacions d'Origen catalanes. Enguany, es consolida la botiga de la Mostra on es podran comprar els vins i caves de tots els cellers i l'espai selecció destinat a degustar els millors vins i caves. A més a més, s'obre una nova sala de tast per oferir les sessions de tast, presentacions, maridatges, etc.

33a. edició de la Mostra de Vins i Caves de Catalunya està oganitzada per l'Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI) amb la col·laboració de la Promotora d'Exportacions Catalanes, SA (PRODECA)

Per a més informació: http://www20.gencat.cat/docs/DAR/OR_Organismes/OR01_INCAVI/OR01_01_Promo...