Costers del Sió

Ctra. Agramunt Km 4, Balaguer, 25600 - (Lleida)

973 424 062

Si

Bodegas Costers del Sió S.L., és una empresa familiar situada a Balaguer (Lleida), en un paratge de la Ribera del Sió, anomenat Flix, antigues quadres i reserva dels Comtes d’Urgell (798-1413). Un projecte vitivinícola destinat a aconseguir uns vins d’alta qualitat, amb tots els matisos i sabors que ens ofereix aquesta ribera, pels seus sòls i pel seu microclima.

El celler s’enclava dintre d’una finca agrícola-ramadera amb caràcter integral, que té una extensió de 700 ha, de les quals 71 ha, estan dedicades al cultiu de la vinya, per elaborar exclusivament els vins de Costers del Sió.

El paratge on s’ubica el celler, és una finca natural de gran bellesa, un recés de pau i tranquil·litat, que combina altres cultius apart de la vinya, com són l’olivera i cereals, amb la seva pròpia ramaderia ovina i bovina i amb coto de caça. Tot es complementa dintre d’un projecte integral en un perfecte equilibri ecològic.

El celler, fundat el 16 de juny de 2006, està dotat d’unes instal·lacions de la més alta tecnologia, que permeten treballar cada varietat de raïm de manera individualitzada, sempre amb l’objectiu d’aconseguir el millor de cada vi.

 

 

 

 

 

 

Vins Costers del Sió