Vila Corona

Camí Els Nerets s/n, Vilamitjana, 25654 - (Lleida)

973 652 638 | 650 529 088

Si

El Celler Vila Corona és una empresa de caràcter familiar. El Celler i les vinyes es troben dins la mateixa propietat, situada a Vilamitjana (subzona Pallars) dins la “Conca de Tremp”. És una nau de nova construcció que data del 1993, envoltada de 10 has d e vinya pròpia.

El Celler disposa de les més noves tecnologies i tot el material de treball (dipòsits, envasadora…) és d’ acer inoxidable, exceptuant les bótes de roure per envellir els vins. Les varietats de raïm plantades són: Chardonnay, Riesling , Cabernet Sauvignon, Merlot, Ull de Llebre, Garnatxa Negra i Monastrell .

El clima d’aquesta zona es el Mediterrani Continental amb influència de l’Alta Muntanya, donada la seva proximitat. La “Conca de Tremp”, subcomarca del Pallars Jussà, te un microclima molt diferenciat, doncs es tracta d’una comarca tancada per altituds que oscil.len entre els 1.100 i 2.080 mts. sobre el nivell del mar. Les nostres vinyes estan plantades a 500 mts. D’altitud sobre el nivell del mar. Sòl: Terrasses pedregoses del Quaternari (Silicats i Carbonat de Calç) i una mitjana de 75% de silicats, 15% d’argila i 10% de llims.

 

 

 

 

 

 

Vins Vila Corona