MIL SONS

Antoni Giribet MIL SONS

C/ Verge de l'Horta, 16, Preixana, 25263 - (Lleida)

Negre

Cabernet sauvignon | Ull de llebre |

MIL SONS. Mil sons que evoquen aromes, sensacions i gustos al ritme dels acords que fan vibrar el nostre cor. Mil sons i sentiments que sentim a flor de pell quan els petits toquen les alegres melodies de la viola i el violoncel.

Destaca el viu color a cirera picota amb un rivet violaci que en denota joventut. Amb una capa mitja ‐ alta i llàgrima persistent, atributs d’un vi amb cos i bona estructura.

A copa parada trobem una intensitat mitjana i un vi franc que es va expressant amb el pas del temps. En destaca l’aroma varietal a pebrot verd bracejat. Trobem també aromes a fruites vermelles amb una mica de licor, sobretot es marca la maduixa confitada. Es noten també lleugeres notes torrefactes marcades per la fusta.

A primer cop és un vi càlid. Amb boca sedosa, untuós, amb uns tanins rodons i carnosos. En la retro nasal se segueixen marcant els aromes varietals del Cabernet Sauvignon i les aromes terciàries de la criança. És un vi llarg i persistent en boca que es deixa assaborir encara una estona després d’haver‐lo begut.

Aquest vi casa molt bé tant amb carns blanques a la brasa, aviram, arrossos i pasta amb bolets.

Temperatura de servei entre 16 i 18 ºC

Consumir preferentment entre el 2017 i el 2022.

 

Vins de Antoni Giribet