RAIMAT DÓNA EL TRET DE SORTIDA A LA VEREMA 2017 A EUROPA

RAIMAT DÓNA EL TRET DE SORTIDA A LA VEREMA 2017 A EUROPA

Ahir a la nit el celler de Raimat de la DO Costers del Segre va iniciar la verema 2017 amb 6.000 kg de la varietat Chardonnay, una collita destinada a l'elaboració de cava.

Amb una extensió de més de 2.000 ha en propietat, la vinya més gran del continent, continuarà la verema amb els ceps destinats a l'elaboració vins blancs, que s'allargarà fina a mitjans de setembre, i finalitzarà amb la recol·lecció del raïm negre el mes d'octubre.

Gràcies a les  condicions climatològiques equilibrades en general que s'han donat aquest any a la zona, es preveu una collita de qualitat excel·lent, encara que el rendiment pot veure's reduït fins a un 10% per les tempestes de calamarsa de principis d'any. Segons Xavier Farré, director de viticultura de Raimat “encara que vam tenir un mes juny molt calurós, el juliol ha sigut típicament normal: calor de dia i temperatures suaus a les nits”.