A PUNT EL PRIMER TAST DELS VINS SUBMERGITS A L’EMBASSAMENT DE SANT ANTONI | Costers del Segre

A PUNT EL PRIMER TAST DELS VINS SUBMERGITS A L’EMBASSAMENT DE SANT ANTONI

×

Error message

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/costersd/public_html/index.php:17) in _drupal_bootstrap_page_cache() (line 2688 of /home/costersd/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/costersd/public_html/index.php:17) in drupal_send_headers() (line 1490 of /home/costersd/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/costersd/public_html/index.php:17) in drupal_send_headers() (line 1490 of /home/costersd/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/costersd/public_html/index.php:17) in drupal_send_headers() (line 1490 of /home/costersd/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/costersd/public_html/index.php:17) in drupal_send_headers() (line 1490 of /home/costersd/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/costersd/public_html/index.php:17) in drupal_send_headers() (line 1490 of /home/costersd/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/costersd/public_html/index.php:17) in drupal_send_headers() (line 1490 of /home/costersd/public_html/includes/bootstrap.inc).

A PUNT EL PRIMER TAST DELS VINS SUBMERGITS A L’EMBASSAMENT DE SANT ANTONI

Transcorreguts 7 mesos des de la immersió dels vins i en el marc de la Fira de Primavera de Tremp, s’extraurà la primera gàbia que conté 9 vins diferents dels 7 cellers participants.

Aquesta acció pretén avaluar l’evolució del vi embotellat sotmès a unes condicions concretes, en aquest cas sota l’aigua, garantint una temperatura constant de 12º i foscor. Amb aquest objecte, tindrà lloc un acte diumenge 10 de maig, en què es farà un tast comparat d’aquestes ampolles submergides amb els mateixos vins envellits en condicions de celler. La segona gàbia es mantindrà submergida fins l’any vinent.