PETIT GREALÓ | Costers del Segre

PETIT GREALÓ

×

Error message

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/costersd/public_html/index.php:17) in _drupal_bootstrap_page_cache() (line 2688 of /home/costersd/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/costersd/public_html/index.php:17) in drupal_send_headers() (line 1490 of /home/costersd/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/costersd/public_html/index.php:17) in drupal_send_headers() (line 1490 of /home/costersd/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/costersd/public_html/index.php:17) in drupal_send_headers() (line 1490 of /home/costersd/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/costersd/public_html/index.php:17) in drupal_send_headers() (line 1490 of /home/costersd/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/costersd/public_html/index.php:17) in drupal_send_headers() (line 1490 of /home/costersd/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/costersd/public_html/index.php:17) in drupal_send_headers() (line 1490 of /home/costersd/public_html/includes/bootstrap.inc).

Vinya l'Hereu de Seró PETIT GREALÓ

C/ Molí s/n, Artesa de Segre, 25739 - (Lleida)

Negre

Cabernet sauvignon |

Color cirera intens amb un reflex morat profund.

L’eix principal són les notes de  fruites vermelles i negres fresques, com la maduixa o la cirera, amb un rerefons de mores  silvestres. També podem notar diferents aspectes com la sensació terrosa pròpia del sòl d’on prové, així com també notes balsàmiques que van des dels mentolats fins a notes confitades.

El seu pas per boca és potent i rotund, una vegada ens l’empassem, ens deixa tota la part aromàtica ben marcada dins la boca.

Recomanem acompanyar-lo amb qualsevol tipus de guisats, especialment de carns vermelles o amb un plat d’ànec no massa elaborat.