Celler Mas Garcia Muret

Ctra. Masos de Llimiana sn, Llimiana, 25639 - (Lleida)

+34 633 576 262 - +34 678 273 722

Si

El celler MAS GARCIA MURET, està situat en la finca familiar del Dr. José Luis García Ubis, el seu creador, en el terme de Llimiana, a la vora del pantà de Terradets, en ple cor del Pallars Jussà, un entorn únic en el nostre país.

Com gran Riojà que és i coneixedor dels excel·lents raïms propis que produeixen les seves 30 ha de vinya de l'entorn del celler, dirigeix la elaboració i comercialització de grans vins de qualitat.

El raïm, en el seu punt òptim de maduració, és recollit en petites caixes arribant íntegra i ràpidament al celler per a ser processat amb la millor tecnologia. Perfecta unió entre modernitat i tradició, ja que la finca data els seus orígens en 1756.

Què ens fa diferents?

Qualitat: Garantitzem un producte d'alta qualitat. Treballant el raïm i el vi amb la màxima cura i delicadesa. Des de la elecció de la varietat del cep del raïm fins a la entrega del vi al consumidor final.

Sostenibilitat: La nostra matèria prima ve de la terra i per aquest motiu el cuidem i tractem amb el respecte que es mereix. Totes les nostres instal·lacions i maquinària són completament sostenibles e integrades a l'entorn.

 

Les nostres varietats són:

Negres: Ull de llebre (Tempranillo), Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah, Pinot Noir.

Blanques: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Moscatell, Garnatxa Blanca, Albarinyo.

 

 

 

 

Vins Celler Mas Garcia Muret