Celler Comalats

C/ Major, 4, Ametlla de Segarra, 25217 - (Lleida)

676 293 332

Si

La tradició vinícola a la família Bonet ja ve de molts anys enrere, però per motius econòmics als anys setanta les vinyes van ser arrencades, no va ser fins a l’any 1989 que Jaume Bonet va començar a tirar endavant el projecte de tornar a plantar vinyes i fer un vi propi. Actualment en Jaume i el seu fill, l’Eloi Bonet, porten aquesta explotació familiar que compta amb dotze hectàrees de vinya i un vi propi amb Denominació d’Origen Costers del Segre i amb la qualificació de vi ecològic de la CCPAE.

 

El vi Comalats és originari de la Segarra, del poble de l’Ametlla de Segarra, un petit nucli rural totalment agrícola situat a uns 715 metres d’altitud. Les dotze hectàrees de vinya són totes de Cabernet Sauvignon. Aquesta varietat s’ha adaptat perfectament a la nostra terra argilosa i calcària, amb altitud i clima més aviat sec i amb gran contrast de temperatura entre dia i nit. Clima que fa que el raïm maduri pausadament i proporcioni un vi molt afinat, vigorós i potent amb molta estructura, color i d’entre tretze i catorze graus d’alcohol.

 

El vi Comalats es produeix únicament de raïm procedent de la nostra collita i compta amb la qualificació de vi ecològic de la CCPAE, el Consell Català de la Producció Agrària Ecològica; la funció del qual és auditar i certificar els productes agroalimentaris ecològics de Catalunya.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vins Celler Comalats